Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Saumaa

Jos et ole käynyt visiitillä Design-museon Sauma (Design as cultural interface) -näyttelyssä, niin nyt on korkea aika. Maailmaa kiertänyt näyttely on nähtävissä vielä viikon verran, ennen kuin se siirtyy Pariisiin.

”SAUMA-näyttely esittelee suomalaista ajankohtaista innovatiivista muotoilua kansainväliselle yleisölle. Korkeatasoisen suomalaisen muotoilun pitkän perinteen jatkumosta näyttelyyn valituissa esineissä lähestytään uudella tavalla käytettävyyttä ja käyttökokemuksia sekä muotoiluprosessia. Esineissä testataan mukana kuljetettavuutta, tunnistuskykyä ja tapoja, joilla me navigoimme urbaanissa ympäristössämme. Niissä taiteen ja muotoilun välinen raja hämärtyy.”

Lisää: SAUMA

Juu, eikä niissä yhtä aikaa näytteillä olevissa Yrjö Kukkapuron tuoleissakaan ole valittamista. Yhden keinuvan mallin voisin mieluusti adoptoida omaan kotiin, vaikka monissa malleissa väritys ja laatikkomaisuus ei muuten tunnukaan kovin kotoisalta.

2 Comments

  1. Zepa

    Itse käytän Kukkapuroa kirosanana. Lähinnä siksi että duunissa on satoja K:n suunnitelemia tuoleja jotka ei käy kenenkään rakenteelle – ei isoille, pienille, keskikokoisille, lihaville eikä laihoille. Tuoleille on myös erityinen nimi jota ei löydy kataloogeista.

  2. Marjut

    Suurin osa niistä olikin sellaisia, ja pari sellaista koeistuttavaa, joista en meinannut päästä ylös. Mut se keinutuoli, se oli kiva.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑