Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Lippu.fi uudistuu

Mari vinkkasi kommenttilootassa Lippupisteen nettikaupan uudistuvan. Viime kesänähän revin tukkaani ja pelihousujani Lippu.fi:n kanssa mm. siksi, ettei ko. palvelusta voinut ostaa kuin yhden lipun kerrallaan. Vaan nyt on toinen ääni kellossa:

”Käytössäsi on nyt myös ostoskori, jonne voit laittaa useiden eri tapahtumien lippuja. Mikäli et osta lippuja, poistuvat ne ostoskorista 10 minuutissa.”

Eihän tässä kuluttaja tiedä miten päin olisi, kun samaan hengenvetoon on tarjolla myös vapaa tekstihaku: ”Kirjoita sana tai sanoja hakukenttään ja paina HAE-painiketta”.

Voi mahoton! Tervetuloa vuoteen 2008, Lippupiste.

5 Comments

 1. Stello

  Toisaalta, 10 minuuttia ei kuulosta kovin pitkältä ajalta, ellei heti tiedä mitä kaikkia lippuja haluaa ostaa.. Siis voisin kuvitella vaikka haluavani liput tapahtumaan X, ja laittavan ne heti saitille päästyäni sinne ostoskoriin, mutta kun nyt sattuisin saitilla olemaan, voisin vielä plarata muitakin tapahtumia, ja siihen voisi mahd. kotineuvotteluineen mennä kauemminkin kuin tuo 10 minuuttia, eli kun lopulta olisin valmis tekemään sen tilauksen, niin joko ne ekat liput olisivat kadonneet koristani? Ellei se sitten tarkoita 10 minuuttia session loppumisesta..

 2. Eero

  Nähtäväksi jää ovatko mokomat implementoineet myös 24/7 toimivan kaupan samassa rytäkässä. Toivottavasti.

 3. Reino Bittan

  Tänään nähtiin Lippupisteen uudistaminen oikeen reilusti.Jumaliste Springsteen lippuja olisi ostettu oikein reilulla hanskalla netin kautta,mutta tyrivät mopokioskinsa ihan tukkoon,amatööritoimintaa… Lippupalvelu takaisin hoiteleen takaisin näitä hommia. Kuka tuollaiseen toimintaan on tyytyväinen. Ei ainakaan fanit,satunnaiset keikalle lähtijät,keikkajärjestäjät…Suomikin haukuttiin pas2 maaksi kun oli ulkomaiset porukat koittaneet tilata lippuja kyseiselle keikalle. KIITOS LIPPU.FI!!!”!!!

 4. Markku Näsänen

  Madonnan konsertin lipunmyynti . Tästä ei kyllä enää alemmaksi pääse. Jos teillä on tällainen tekninen taso parempi siirtyä suosiolla lippuvihkoihin ja rahastajan laukkuihin . Omenassa ei myyty yhtään lippua teidän pisteistäänne pelkästään ihmiset jonotti ja yleinen äimistely myyjien taholta sitten ilmoitettiin että liput loppu . Vaihtakaa alaa .

 5. päivi

  todella ala-arvoista tämä madonnan lippujen myynti.nyttenkin on tiedossa että lippuja on vielä mutta sivunne ilmoittaa lippujen olevan loppuunmyyty ja ei pääse edes koettamaan saisko lipun!!

  HÄVETKÄÄ!!!

© 2021 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: