Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Herkut 8.8.2007

Tämä oli testi. Olipa hankalaa saada säädettyä del.icio.us-asetuksia kohdalleen; etenkin julkaisuaika tuli nyt aivan sattumanvaraisesti! Mitä mieltä olette: tarvitaanko päivittäistä linkkilistaa, vai riittääkö se, että viimeisimmät linkkilisäykset juoksevat tuossa sivun oikeassa laidassa? Ja mitenkähän tuosta automaattipostauksesta saisi niinikään automaattisesti jätettyä avainsanat pois?

del.icio.us on ajoittain muutenkin oikutteleva – esimerkiksi Facebook-yhteys ei onnistu alkuunkaan. Jos sait sen toimimaan, niin kerro ihmeessä kuinka sen teit.

3 Comments

 1. Pirjo

  Sain facebook-yhteyden toimimaan, mutta niin oikutteleva se oli, etten pysty kertomaan, miten se tapahtui… :|

  Kokeilin sitä sekä del.icio.usista että facebookista käsin, ja muutaman kerran yritettyäni linkit viimein ilmestyivät profiilisivulleni. En nyt muista, kumman kautta. Neuvoni on, että kokeile tehdä ihan sama juttu vielä uudelleen, niin yllättäen jotain saattaa tapahtua…

 2. Emil Virkki

  Miusta linkit kannattaa panna myös blogiin. Jos on pitkän aikaa lukematta blogiasi, niin sivupalkin linkit menevät ohi, eikä niitä tule de.lici.ous:stä luettua. Nyt ne löytyvät ihan nenän edestä ja oikein kehottavat lukemaan :)

 3. Marjut

  Kiitos kommenteista! Pitää siis antaa vielä linkkipaketeille mahdollisuus. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑