Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

78 askelta mobiilipostiin

Pitäisi varmaan perustaa jokin oma sektori näille lyhyille maininnoille, sillä joskus verkosta vastaan uivat kirjoitukset vain kertakaikkiaan jättävät sanattomaksi. Niin kuin nyt tämäkin kirjoitus, joka kuvaa askel askeleelta kaikki ne 78 vaihetta, jotka vaaditaan Nokia 6233:n sähköpostin konfiguroimiseen: The mobile user experience.

Enkä ihmettelisi, vaikka jossakin mallissa vaiheita olisi enemmänkin. Voi itku. [via]

4 Comments

  1. Stello

    Mulla on kys. puhelin (ostettu maaliskuussa), ja vaikka kävin prosessin läpi moneen kertaan O2-puhelintuen avulla, emailin asennus EI onnistunut. He lopulta kehottivat vaihtamaan puhelimen uuteen, mutta uudessakaan ei onnistunut. O2-tukihenkilö haki vielä itse kys. mallin uuden puhelimen ja kokeili siellä päässä, mutta emailin asennus ei onnistunut.

    Sikäli harmitti, että mulle saattaa tulla tilanteita, joissa haluaisin emailata täysikokoiset kuvat itselleni ja poistaa ne sitten muistikortilta tehdäkseni tilaa lisäkuville.. Multimediaviesti kun pienentää ne tuhruisiksi 640×480 kuviksi.. Kuvien siirto onnistuu toki kotona datakaapelin avulla, mutta jos siis olen tilanteessa, missä haluaisin ehkä kuvata enemmän, niin sitten pitää alkaa karsia jo otetuista kuvista jotain pois =/

    Jos olisin tiennyt tuosta ongelmasta, olisin ehkä ostanut samasta hintaluokasta jonkun muun kuin Nokian, koska ostin kamerapuhelimen nimenomaan sitä varten, että voisin kuvata silloinkin kun en voi kuljettaa digikameraa mukanani. Nyt koko laitteen tarkoitusta on merkittävästi rajattu.

  2. Stello

    *palaa heti takaisin*

    OMG! :O Spottasin linkkaamistasi ohjeista pari pientä eroa O2-tuen antamiin, ja ajattelin ihan huvikseni vielä kerran kokeilla, odottamatta mitään.. Ja NYT PUHELIN-EMAIL TOIMII! :O (O2 väitti ”internet” kohtiin tulevan ”pp.internet”, ja ne ”web” kohdat piti O2-tuen mukaan jättää tyhjiksi – ei muita eroja)

    Eli suurkiitokset tästä entrystäsi!!! =D

  3. Marjut

    Heh, hyvä että oli hyötyä. :-) Harvemmin näin päin!

  4. Daniel

    Minulla on myös kyseinen malli. Sain kyllä jotenkin pop-tuen toimimaan, mutta sähköpostisovelluksen käyttö on niin hidasta ja vaivalloista verrattuna Gmailin java-sovellukseen etten ole aikoihin sitä käyttänyt.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑