Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Euroviisuisäntä jättää vieraat porstuaan

Niin kuin kaikki tiedämme, Euroviisut järjestetään tänä vuonna Suomessa, ja niitä isännöi Helsinki. Asian kunniaksi pääkaupunkiseudulla on jaettu melkein joka kotiin myös Helsinki Host City -lehtinen, ”Euroviisujen isäntäkaupungin virallinen tapahtumaopas”, joka esittelee Euroviisujen mahtavaa oheisohjelmatarjontaa.

Mutta ne verkkosivut. En ymmärrä. Toivon todella, että kyseessä on vain välivaihe, jonka kesto tosin on tuntematon, sillä tällä hetkellä lehtisen nimeä kantavalla sivustolla voi vain osallistua kilpailuun. Suomeksi ja englanniksi. Missä on se oikea sisältö, missä tiedot kaupungin tapahtumista? Vai onko käyttäjä tyhmä, kun ei niitä löydä?

Tuliko tässä missattua iso tilaisuus?

4 Comments

  1. Timo L.

    Aaargh. Ja Flashia.

  2. JP

    Ihan persiasta, IMHO. Ja kilpailuun osallistuminen on mahdollista vasta, kun on spammannut kavereita. Ei tällaista enää tehdä – kertokaa joku se heille. Lasku perään, kun lupamaksupätäkkä polttelee taskuissa?

  3. Helena

    Ei huolta,
    4.5.2007 sivustossa aukeaa koko Helsinki Host Cityä esittelevä sivusto, josta mm. Dina kaupunki TV:n lisäksi saa yksityiskohtaisen tapahtumatiedon kaupungin kymmenestä eri teemasta sekä visuaaliset kohde-esittelyt. Tapahtumaoppaan voi myös ladata ilmaiseksi kännykään. Ennen sitä hel.fi ja yle.fi palvelevat yleisöä.

    Tällä hetkellä sivustossa pyörivä kilpailu on saanut hyvää palautetta: Euroviisufaneille tuntuu toimivan hyvin parinmuodostus idea ;)

    Tavataan 4.5 uudestaan!

  4. Marjut

    Arvelinkin, että näin täytyy olla! Sitä vain ei valitettavasti käynyt mistään ilmi, eikä käyttäjä voi niin ollen tietää, että sivulle kannattaa palata myöhemmin.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑