Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Rahkalla sivelty mursu

Suotta eivät ole työpaikan miehet hihitelleet Ketoselle & Myllyrinteelle, sen verran riemastuttavaa viihdykettä on pitkästä aikaa tarjolla. Kaikki muut ovatkin tietysti jo nähneet sketsit juutuubista ennakkoon, mutta minä olen vanhanaikainen ja katselin sarjan ihan perinteisesti tv:stä. Tässä kuitenkin pari palaa: Palkkaneuvottelu, Koeaika. Huono huumori on parasta! (Linkeistä kiitos Mikolle!)

4 Comments

 1. rns

  Työpaikan naiset kanssa :-)

 2. PA

  Lueskelin kommentteja telkku.comista ennen ja jälkeen jakson lähetyksen. Etukäteen odotukset olivat korkealla, jälkeenpäin tunnelma jotenkin lässähtyneen pettynyt.

  Ravintola-läppä oli aivan liian pitkä, mutta Kansallisteatteri-haastattelu toimi aika jees sekä tietenkin Koeaika-pätkä.

  Taitavammin tuo on näytelty kuin useimmat sketsijutut.

 3. Marjut

  Minä otin vertailupohjaksi sen, että nauroin ääneen, mitä ei todellakaan ole tapahtunut ihan äsken minkään kotimaisen sketsiviihdehuumoriohjelman kohdalla. Sikäli siis odotukset suorastaan ylittyivät.

  Ei sillä, ettenkö luottaisi työpaikkani miesten (ja naisten) huumorintajuun. :-)

 4. nieminensundell

  Katsoin ainoastaan Marjutin linkkaamat pätkät, ja se työhaastattelusketsi todella nauratti! Mä putosin jo siinä 800 euroa -kohdassa.

  Muista sketseistä en tiedä. Pitkiähän ne kyllä ovat.

© 2021 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: