Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Rokkari nukkuu hyvin

Päivän hyvän uutisen kertoo tuore Presso, jonka mukaan Tavastia testaa konserttien aikaistamista (linkki pdf-lehden sivulle). ”Rockkonsertit loppuvat Tavastialla kerran kuussa järjestettävänä klubi-iltana jo iltakymmeneen mennessä”, jutussa sanotaan, joten ihan vakikäytännöksi aikainen aloitus ei ole tulossa. Joka tapauksessa homma tulee toimimaan niin, että kun illan pääesiintyjä lopettaa iltakymmeneltä, puikkoihin siirtyy DJ, joka tanssittaa kansaa klubimusiikin parissa aina aamuneljään saakka. Näinköhän tässä pääsisi käymään niin, että tulevana talvena tällainen uninen rock-inehmo saa kuin saakin vielä nautiskella hyvästä musiikista ihan livenä?

5 Comments

  1. Mary Lullen

    Toivotaan parasta. Olisihan se positiivista, että tuo muualla läntisessä maailmassa oleva ( ja vuosikymmeniä jo ollut) inhimillinen shoutaimi viimeinkin rantautuisi tänne itäblokkiinkin.

    Tuohan voisi jopa aiheuttaa sen, että department känniurpon edustajien määrä laskisi.

    Voisi jopa ehkä jossain määrin mahdollisesti kenties harkita tämän vuosituhannen ensimmäistä rokkiklubivisiittiä yleisön joukossa. Se tosin vaatisi myös hyvän bändin ja se onkin jo hankalampi yhtälö.

  2. Marjut

    Niin, ei mopolla mahottomia! :-) Mutta niin vaan on pitänyt Tavastian kuninkaankin taipua maksavan yleisön toiveisiin, ja se jos mikä on positiivista. Toivoa sopii, että ne toiveikkaat vaeltavat nyt sankoin joukoin paikalle. Tämä Tavastian aikaisten iltojen ohjelma ei tosin ainakaan minua vielä nappaa, mutta ehkä siihenkin on tulossa syksyn mittaan parannus.

  3. Olli

    Tosi hieno juttu! Moni hyvältä vaikuttava keikka on itseltäkin jäänyt väliin myöhäisen keston tekosyyllä.

    Olin jo hehkuttamassa ensimmäistä pääesiintyjääkin, mutta taidankin tyytyä vain myhäilemään itsekseni.

  4. Marjut

    Hehkuta vaan, makuja kun on monia! :-)

  5. Olli

    Jahaa, hehee, no Rättöä ja Lehtisaloa voisi luonnehtia elektronisemmaksi versioksi vanhemmasta Kuusumun profeetasta, hämyilevine sanoituksineen ja pirskahtelevan utuisine melodioineen. Kertakaikkisen loistavaa!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑