Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Verkon rokeimmat

PingMagazinessa listataan web-alan 10 rokeinta hemmoa: Top 10 Most Rock ‘n’ Roll People in the Web Industry. Joukkoon mahtuu monta nimeä, joista en ole koskaan kuullutkaan, mutta onpa siellä sitten vastapainoksi mm. niinkin rock henkilö kuin armoitettu käytettävyysguru Jakob Nielsen – hyvien selitysten kera, tietenkin: ”Being Rock ‘n’ Roll is also about doing what you believe in and sticking to it, even when everyone and their mother is telling you to give up. And for that I know no better example in the web world than Jakob Nielsen.” Uskotaan, uskotaan.

Mutta ketkä olisivat kotomaamme kymmenen rokeinta verkkopersoonaa? Saisimmeko edes kymmentä kasaan? Ensimmäisenä mieleeni tuli vain Sami, mutta on kai heitä toki muitakin…

7 Comments

 1. Z

  Musta olis helppo kuvitella sut hyvinkin rokiksi verkkopersoonaksi. Sit… olen varma, että näitä on muitakin. Joo, Kari A Hintikka.

 2. Marjut

  Jaa mää vai. No köh, kiitos. En kyllä koe olevani kovin rock, vaan ehkä ennemminkin villasukkajazz. :-)

 3. Timo L.

  Korpela! :P

 4. Marjut

  Korpela, ilman muuta!

 5. Z

  Korpela = rock? Ei ehkä tässä maailmassa, mutta varmaan jossain.

 6. samik

  oijoi, olen imarreltu. pitänee opetella näyttämään rokkaavalta!

 7. Tuija

  Kyllä mä Schizo-Jannen listaisin kymmenen rokeimman joukkoon. Meni vasta solmimaan sponssisopparinkin blogilleen, siinä on kivenkovaa ja sammaloitumatonta
  yritteliäisyyttä.

  Tuoreimpina verkkovaikuttajina toisin esille tamperelaisen podcastaajakaksikon, Virban & Hirppiksen Naurispajasta. Tiukkaa puhetta ilmastoasioista – se jos mikä on rok.

  Ja blogosfääristä löytyy kolmaskin ehdotukseni: MyTypon Leena. Bottien tutkiminen ja kaikki se vuorovaikutteisen mediakulttuurin tutkimus ja digimediateokset, joita se mimmi on tehnyt – erittäin rok.

© 2021 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: